BuyMobileProxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında ödeme yapmadığınız için kullandığınız süreler sizin tabirinizle günlük 28.5₺'den hesaplanmayacaktır.
Bu ücret yani indirim eğer 20 adet proxyi aylık olarak ödeme yapsaydınız geçerliydi.
10 adet proxyi ödeyemediğiniz için geri alma talebinde bulundunuz, 10 adet proxyniz hesabınızdan alındı ve toplamda hepsi 42 gün süre harcadı. Ödemesi yapılmadı.
Günlük ücretimiz $1.99 olacaktır ve bu ücretten hesaplanacaktır.
Bu ücreti göndermediğiniz halde servislerinize erişemeyeceksiniz.
Daha önceden satın almış olduğunuz servisleri nakite çevirmemizi isteyip bu şekilde bakiyeden düşme gibi bir hizmetimiz söz konusu değil.
Ayrıca iyi ki bizde servisleri olan bir müşterisiniz çünkü size servis sağladığımız için çok pişmanız. Eğer başka servisleriniz olmasaydı bize kesinlikle ödeme yapmayacaktınız. İşin içinden nasıl ucuz kurtulurum diye düşünmeniz, hakkımız olan servis ücretimizi ödememeniz ve insanlık dışı hareketleriniz firmamıza zarar veriyor. Bunlar için sizleri charge etmek zorundayız.
Sağlamış olduğumuz hizmetler dijtal hizmet olup size özel sim kartı tahsis edip içerisine paket yüklüyoruz. Bu tarz durumlarda geri iade eğer sistemsel arıza yoksa söz konusu değil.
Kurumsalıkla alakası olmayan bakkal gibi bir işletmesiniz , kendi kafanıza göre kurallar koyup racon kesemezsiniz ilk günden son güne kadar olan tüm konuşmalar mevcut modaretörlerin kararını bekliyorum sırf fatura kesmemek için yaptığın oyunları tüm forum halkı okuyup görüyor sıfır kalite sıfır üslup , kendi dedikleri söyledikleriyle çelişen bir firma , sorduğum sorulara farklı cevap veren , şunun cevabını hala veremedin KREDİ KARTI İLE ÖDEME OLURSA indirim olmaz diye bir konuşma teyitleşme varmı ! Yok , ayrıca bakiyeyi sen yurtdışında olduğun için yükledin gelince kalan hatları ekleyip ödemeyi alacaktın hala neden yalan konuşuyorsun ! Lütfen moderatör konuşmaları tek tek ekledim siz inceleyip karar verin ben bu firma ile hiç bir şekilde muhatap olmak istemiyorum içerde kalan bakiyemi iade etsin bu firmanın güvenirliği benim gözümde hiç bir şekilde kalmadı !

edit:
Ayrıca iyiki içerde bakiyesi var yoksa ödeme yapmazdı demişsin , benim forumda 6 yıllık bir geçmişim ve üyeliğim var hala satışını yaptığım bir konum var kişi kendinden bilir işi öyle birşeye tenezzül etmem sen daha bakiye yüklediğin kişinin kullanıcı adını bile bilmiyorsun ben hatırlatıyorum ,Allah ta nasip etmesin zaten , konuşmalarda hep ben ödemeyi yapma taraftarı oldum zaten açıkça herşey net yalanın burdada ortaya çıkıyor ayıp gerçekten ayıp!