Merhaba 2 gün önce milenicom internet bağlattım. bağlantıdan 1 2 saat sonra internetim gitti. Bende acaba bağlantıda mı bir sorun oluştu yanlış bir işlem mi vs yapılı diye milenicom desteğe yazdım.
Hemen arıza kaydı oluşurdular. Sonra 15 dk sonra falan internetim geldi. Neyse ben geldi diye önemsemedim. Ertesi gün Türk Telekom ekibi aradı. Arızanız varmış kontrole gelelim devam ediyor mu dedi. Ben de yok 15dk sonra çözüldü şua sıkıntım yok dedim. Tamam o zaman dediler ve kapattım.

Bugün bir mesaj geldi arızanız için 400 TL faturaya ek arıza bedeli yansıtılacaktır diye. Delirdim. Ortada bir arıza yok. Çözülen bir şey yok. Ekip gelmedi bile. Utanma da yok bunlarda gerçekten. Desteğe yazdım şuı mesajı attılar "İç tesisat sizlerin modeminizden binanızda bulunan ankastrenin de dahil olduğu bölümü kapsamaktadır. Bu bölgede problemin çıkması halinde sizlerin sorumluluğu altında bulunduğundan problemin çözümünü sizler üstlenmektesiniz. Arızanız sizlerin sorumluluğu altında bulunan iç tesisat bölümünde çıktığından dolayı bu doğrultuda faturanıza yansıtılmıştır." . Fatura için talep oluşturttum zorla. Eğer iptal etmezlerse hemen taşıycam hattımı böyle saçmalık görmedim. Alacaklar dikaktli olsun daha 2. günden 400 tl ek bedel yedik soygunculuk var

Edit: İtirazım olumsuz sonuçlandı whatsapp destek hattından talep açtırmıştım
Edit2: telefonla aradım ceza faturası çıkmadan inceleme yapamıyolarmış FATURA çıkınca itiraz oluşturun dediler dalga geçer gibi.