cengizx18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Müşterimiz,
Öncelikle, yaşanan sıkıntıdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Size gönderilen SMS'lerin diğer müşterilerimize de gitmesi, kullandığımız WiseCP alt yapısında ortaya çıkan bir sorundan kaynaklanmaktadır.
Ayrıca, mevcut durumda sunucu otomasyonumuz bulunmamaktadır ve sunucanız hiçbir şekilde sıfırlanmamıştır. Bununla birlikte, verilerinizin yedeklenmesi sorumluluğu size aittir. Yedekleme işlemlerini gerçekleştirmek için size ait olan verilerinizi düzenli aralıklarla yedeklemeniz önemlidir. Bu konuda herhangi bir şekilde yedek alma hizmeti sunduğumuza dair bir ibare bulunmamaktadır.
Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için sözleşmemizi ve iade politikalarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ve verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir ve herhangi bir sorunun çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız.
Talepte olduğu gibi burada da bizleri anlamamış arkadaş.

Kullanmış olduğum hizmet formatlanmış, içerisinde verilerim yok, şifrem değiştirilmiş. Daha sıfırlanmadığını iddia ediyorsanız yedekleri iletebilirsiniz.
MC ile log dosyalarını inceledim ve eskiye dair hiçbir veri yok. Kurduğum dosyaların komut geçmişi bile yok. apt install geçmişleri yok.

Biz bu işte yeni değiliz maalesef ki Cengiz. Sunucu sıfırlanmış ve bana hala sıfırlanmadı, yedekleriniz sizin sorumluluğunuzda diyemezsin. Bilgim, haberim olmadan cihazımı kafana göre formatlayamazsın.

En başta dediğim gibi iade istiyorum. Gerekli kararı moderatör arkadaşlar verecektir.