Merhaba,
@Skr34; ödemesini yaptığınız hizmetleri aldınız mı? Firmadan alacağınız bulunuyor mu?
@BuyMobileProxy; verdiğiniz hizmetlerin ödemesini aldınız mı? Müşteriden alacağınız bulunuyor mu?
Merhaba
@yildizteknoloji;
Sayın modaretör ben 7 adet ödemesini yaptığım 7x30 $ 210 $ ödemesini yaptığım alacağım var kendisinin demesine göre bende 84$ alacağı var ama hizmetin 22 gün süresi varken yukarıda tartıştığımız konudan dolayı kapatıldı , olay şu şekilde olmalı kendisi kredi kartı ile ödeme yapacağım için kabul etmeyip 42 dolar ödemem gereken tutarı 84 dolar olarak istemesidir , özetle ; kredi kartı ile ödeme yaparsanız indirim yoktur diye bir konuşma görüşme aramızda geçmemiştir zaten konuda tüm tartışmalarda dikkat ederseniz hep çelişkili konuşmuştur aramızda geçen tüm diyaloğu okuduysanız ne demek istediğimi anlamışsınızdır bundan dolayı ben haklıyım bana şunu kanıtlasın kardeşim sen kart ile ödeme yaparsan ben sana indirim uygulamam . Bunu ispat etsin ben herşeyi kabul ediyorum ayrıca 6 gündür hakkım olan 7 hattı kapatarak beni zarara uğratmıştır.