Tebrik ederim, Hayırlı olsun...
Fuar için stant tasarımlarınızda, ürün satış görsellerinde birlikte çalışmak isterim, yolunuz açık olsun.
Teşekkürler, ürün spesifik tek ürün fakat fuar stantları için tasarımlara, aynı zamanda broşürlere ihtiyacımız oluyor.
Daha önce de fuarlara katıldık, kendi kataloglarımız vb. var fakat bu ayrı bir ürün olduğu için bu konuda ki ihtiyaçlarımız doğrultusunda iletişime geçeceğim.
Hayırlı uğurlu olsun hocam.
12 milyon dolar ney ya. Ben şok
Alman olunca dolandır.mıyorlar sanılıyor ama orada da oluyor bu tarz şeyler.
12 Milyon dolar değil aman hocam
O zamanın parasıyla 500-550 küsür bin Eurolara tekabül ediyordu. Tabii şunu atlamamak lazım, oradan gelecek makinaya göre bizim burada yaptığımız satın alımlar var 100-150 bin euro arası ve en kötüsü de bu sürecin uzun sürüp sonunda iflas etmeleri ve son güne kadar iflaslarına kadar bizi oyalamaları. Haliyle üretime başlayamadığımız için kayıp olan zamanla birlikte o zamanın tutarına göre dolaylı yoldan 1M+ Euro, net zararda ise 500-550 bin eurolar diyebilirim.
Günümüz kuruna çevirirsem 35 Milyon Tl ler ediyor. Hiç çevirmek istemiyorum o yüzden.
Helal olsun, Allah utandırmasın hocam, başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederiz hocam, rabbim utandırmasın. Sizlerinde son bir kaç gündür konularını görüyorum. Size de ben bol şans dilemiş olayım, işiniz işleriniz rast gitsin.