Selamlar,
Yaklaşık 1 yıl önce Denizbank üzerinden Limited şirketimiz için hesap açtık.
Hesap açarken bireysel müşteri hizmetlisi arkadaş deli gibi ilgilendi felan ama açtıktan sonra telefonları bile açmıyordu.
Her neyse şirketin geliri aylık 500 bin üzerinde ve sektörümüz de vergi rekortmeniyiz.
Şirketimiz için kredi kartı talep ettik ve aylık 500 bin üzerinde geliri olan şirketimiz için 2.500TL kredi kartı verdiler.
Bilmiyorum şaka mı ama 2.500TL kredi kartını 18 yaşına basan çocuklar alıyor ama aylık 500 bin ciro yapan şirket için 2.500TL verdiler.
Çalıştığınız bankalardan memnun olduğunuz var ise benimle paylaşınız lütfen, bu hafta değiştireceğiz
konuyla ilgili görüşmeyi denediniz mi? bir yanlışlık olmalı hocam denizbankta bireysel hesabım vardı 40k limit vardı kartta geçen sene, yurtdışına taşınınca kapattım sonra kapatmasam o otomatik artış hızı ile bu sene 60k-80k olurdu kesin.
bir de findeks raporunuza bakabilir misiniz