Yüzde 30-35lerde çok fazla. 1.5 Sene önce pos cihazım için Yapıkredi hesabı açmıştım. O zaman aylık ihtiyaç faizleri yüzde 2 lere gelmişti. Banka çalışanıyla sohbet ediyorduk. Bu oranlar yine çok iyi bunları bulamayacağız demişti. Dediğiniz gibi yüzde 3 oranlarla kimse kredi çekmez. Faizler tam artmadan ben kredi kartımdaki yüklü harcamalarımı 1.35ten taksitlendirmiştim. Oda elim korkarak yüksek geldiği için. Şuan en beterini yaşıyoruz. Borcumuz TL ama gelirimizde maalesef TL olduğu için döngü olmuyor. TL kazancımız 1.5 yıldır aynı. Bu devirde malını koruyabilir kazançlı çıkar.
Hocam, dediğim gibi sizin dediğiniz gibi faizlerde ani düşüşler olmayacaktır, bakın ABD'de faiz senelik 5.50, enflasyon ise senelik 3.30 yani adamlar 3.30'luk senelik enflasyon için 5.50 faiz tutuyolar

Kredi kullanan bir çok kişi ya da kredi ile geçimini devam ettiren bir çok kişi için, bu durum elbette kötü ama olması gereken bu.