Merhaba,
Ben Adem, yenilikçi ve dinamik bir Frontend Developer olarak kariyerime devam etmek istiyorum. Aşağıda, sahip olduğum yetenek ve tecrübelerimle ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz:
Teknoloji ve Yeteneklerim:
  • JavaScript & TypeScript: Temel ve ileri düzey projelerde aktif kullanım, güçlü algoritma ve kodlama becerileri.
  • ReactJS & NextJS: Modern web uygulamaları geliştirme, server-side rendering ve performans optimizasyonları.
  • React-Query & Redux-Toolkit: Veri yönetimi ve global state yönetiminde uzmanlık, verimli ve sürdürülebilir uygulama geliştirme.
  • CSS Frameworkleri: TailwindCSS ve BootstrapCSS, Chadcn-ui ile hızlı ve şık kullanıcı arayüzleri oluşturma.
  • Backend: NodeJS ile server-side geliştirme, MongoDB ve PrismaJS ile veri tabanı yönetimi ve optimizasyonu.
  • Form Yönetimi: React-Hook-Form ile kullanıcı dostu ve erişilebilir form arayüzleri geliştirme.
  • Gerçek Zamanlı Uygulamalar: Socket.io ile gerçek zamanlı iletişim ve anlık veri akışları oluşturma.
Deneyimlerim:
  • Kullanıcı dostu, yüksek performanslı web uygulamaları geliştirme konusunda deneyimliyim.
  • Ekip çalışmasına yatkın, problem çözme yeteneği güçlü ve detaylara önem veren biriyim.
  • Projelerde modern teknolojileri kullanarak, kullanıcı deneyimini ve performansı ön planda tutarım.
Hedeflerim:
  • Yaratıcı ve yenilikçi projelerde yer almak.
  • Profesyonel gelişimimi sürdürebileceğim, ileri teknolojilere değer veren bir ekibin parçası olmak.
  • Şirketinize değer katacak projelerde aktif rol almak ve kullanıcı odaklı çözümler sunmak.
Eğer siz de teknolojik yeniliklere açık, dinamik ve verimli bir Frontend Developer arıyorsanız, sizinle çalışmak için sabırsızlanıyorum. Detaylı CV'mi ve portfolyomu paylaşmaktan memnuniyet duyarım.
İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımla,
Adem
ademsuslu9080@gmail.com
05396907816