worksd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denetimler çok yoğun şekilde devam ediyor küçük miktarlarda ki tutarlar için bile büyük vergi cezalarıyla karşılaşabilirsiniz özellikle geriye dönük mükellef açılırsa dikkatli olunması gereken bir konu
Ki amaç şuanda bu geçmişten başlamak
nekreyazar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
189'dan şikayet almıyorlar. Vergi dairesinden şikayet edin diyorlar. Denetim felan yok hikâye hocam. Gibden vergi kaçıranın didisinin didisini soruyor. O bilgileri biz nereden bilelim? Adamın adresine, telefonuna, ikametgahına kadar soruyor boş iş
Hocam forumda adsense yapanlar örnek hatta altta ki mesajda okuyabilirsin. Denetim bugün olmaz yarın olur 3 yıl sonra da olur. Büyük firma çözer işini küçük esnaf yada küçük işletme çözemez
lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2019'da geriye dönük 5 yıllık açılış yapılmıştı bana adsense yüzünden. Ödedik hepsini şükür. Ödemek lazım. Gençken önemsiz geliyor ama insanın başına gelince iş yapmasını bile engelliyor. Bugün vermek istemediğiniz vergi için her an hesaplarınız engellenebilir iş yapmanız imkansız hale gelir.

Artık her ay incelemeye geliyorlar, vergi memurları ile arkadaş olduk. Her dk şikayet ediliyoruz.
Plansız her ödeme sorun çıkartır hocam örnek birşey almak için para biriktirirsin sonra ceza çıkar bütün planlar bozulur.
Teşekkürler değerli yorumlar için