Bu konuya güzel açıklayıcı bir şekilde değinilmiş,
@OnurOzden; yanıtlarınız duygularıma tercüman oldu. Ağzınıza sağlık.
Birisi gerçeklerden bahsetmezse kimse bahsetmeyecek, farkında olanlar bile. Bu yazdıklarım bu düzeni değiştirmeyecek tabii ki. Hala her gün onlarca sözde optimizasyoncu litespeed guest mode ile 100 puan aldım diyerek sayısız müşteriyi memnun edecek. Sadece birkaç kişi dahi yazdıklarımı anlarsa ve bilgi edinirse ne mutlu bana. Ayrıca hizmet almak isteyen olursa kendi tercihi. Bu yazdıklarım buraya özel değil veya spesifik bir amacım yok ticaret gibi. Zaten r10da aktif değilim ticarette pek. Birkaç ayda aldığım 2-3 pm'de Whatsapp şirket hattıma yönlendiriyorum veya sitemin iletişim sayfasını atıyorum. Yönetiminde olduğum her hafta onlarca post atılan, FB'nin en aktif ve spamsız, kaliteli Türkçe WordPress ve SEO gruplarında sürekli yardımlaşmada bulunuyorum "karşılıksız/ticari bir cümle/link/teklif olmadan". Burada da ara sıra yardımlaşmaya katılıyorum. Ama bu konuyu görünce triggerlendim bu sefer. Bir kez olsun dahi uzun uzun açıklamak istedim bu bilgilerden yararlanacak ve anlayacak üye sayısı buna değmeyecek olsa bile