WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce yazdığımı okuyun ben kusurlu demedim. Tekrar edeyim Sigorta şirketleri bireylere ödeme yapmak zorunda değildir. Bireyler anlaşmazlık yaşar ise ki yaşayacak, mahkeme yoluna gidilir.

Son paragrafı oku bilgin olsun:
https://www.sigortam.net/kaza-aninda...sigortam-yoksa
Hocam cümlenize siz trafiğe sigortasız çıktığınız için zaten suçlusunuz dediğiniz için böyle bir giriş yaptım. Sadece eğer sizin de bu konuda yanlış bilginiz varsa bilginiz olsun diye yazdım.

Sigorta şirketi sizin söylediğiniz neden ile ödeme yapmayı reddediyorsa hemen bir avukat bulun. Sigorta şirketleri halkın bilinçsizliğinden yararlanıp genel olarak ya ederinden aşağı para verirler ya bahaneler üretip ödeme yapmazlar.

Nitekim sigorta şirketleri doğal olarak halk dilinde yokuş olarak tabir ettiğimiz yöntemi sık olarak kullanırlar. Asıl amaçları size elli tane prosedür yok eksik evrak diyerek bezdirmektir. Süreci de avukatla takip etmediğinizde çoğu zaman internetten alınan yanlış bilgilerle hak kaybı oluşmaktadır. Ben bilgilendirmek için yazdım yine siz fikrinizin doğru olduğunu düşünüyorsanız saygı duyarım. İyi akşamlar dilerim.