* Şikayetçi olduğum üye: @moderncloud;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmetlerin aksayarak artık çalışmaz hale gelmesi
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/ * Açıklama ve kanıtlarım:
Bugüne kadar da bir çok defa yeni hizmet alarak sonrasında süresi bitince de hizmeti devam ettirmedim.
Kullanıcı panelindeki "Ürün ve Hizmetlerim" bölümünün fotoğrafını ekleyeyim. Bu bölüm önemli, açtığım ticket kayıtlarıyla uyumluluğundan ekliyorum.
Aldığım her hizmette ciddi altyapı problemleri yaşadım.
Düzenli olarak hizmet farketmeksizin, sanal sunucularımıza erişim kesiliyor. Erişim kesilmese de farklı bir sorunu illaki yaşattılar.
Yaşadığım her sorun da Ticket açtığım için toplamda 59 ticket açmışım, açtığım ticket'ların %95'indeki problem de aynıdır.
Ticketların çözümlenme süresi de kısa falan değil, baya baya 2 - 3 gün falan buluyor.
Kullanıcı panelindeki "Destek Sistemi" bölümünün fotoğrafını da açtığım ticketlar için ekliyorum.
Ticketları tarihe göre sıraladım. Son açtığım ticket en alttakidir.
Geçen ay 10 gün civarında kesinti yaşandı, firma tarafından ne açıklama yapıldı ne de bir özür dilendi.
Son olarak 05-05-2024 tarihinde sunuculara erişimin tekrar gitmesinden sonra yeni bir ticket daha açtım.
Bugün ayın 24'ü ve tam olarak 20 günü bulmuş kesinti söz konusu.
İnsanlara yaşattıkları mağduriyetin maddi ve manevi olarak herhangi bir şekilde izahı ve özrü yoktur.
Erişilemeyen günlerin mevcut süreye eklenmesi vs falan bekliyorsunuz ama hiçbir şekilde müşteriyi de gözeten birşey bu zamana kadar yapmıyorlar.
Yaşadığımız kayıp/zarar sadece maddi değil, ticari itibar'ımı da süreç içerisinde ciddi şekilde zelediler.
R10'da bir çok firmadan sunucu hizmeti alıyorum;
- Hiçbir firmada böyle bir;
mağduriyet yaşamadım,
maddi ve manevi zararım olmadı,
iş bilmezlik görmedim.
Hizmetlerdeki kesintiye elbet tolerans gösterirsiniz. Ben çok fazla tolerans da göstermiş olabilirim.
Fakat
@moderncloud; hizmetlerindeki yetersizlik, R10'a ve hatta ülke teknoloji girişimlerine
RESMEN HAİN'liktir.
Bu firmanın R10 ekosistemine de faydası olabileceğini düşünmüyorum.
Hizmetimin durdurularak, kalan tutarın Mehmetçik Vakfına Nakit Bağışını istiyorum.