Merhaba,

Yaklaşık 15 Yıllık yazılım tecrübem ve 6+ yıllık Mobil development tecrübem bulunmakta.

React native ile dilediğiniz projeyi sıfırdan profesyonel şekilde kodlayabilirim.
Güncel son sürüm react native kullanıyorum ve son çıkan tüm özelliklere hakimim.
Son zamanlarda Expo ile projelerimi geliştiriyorum. Talep doğrultusunda buna karar verilebilir.

App store ve play store hesabı açma ve uygulama konusunda destek.
Testflight ve dahili test yöntemleri ile geliştirme sürecinde demo sunumu.
Faz ve task yönetimi ile profesyonel proje yönetimi.

Teklif ve proje analizi aşaması;
Tasarımınızı bana ilettikten sonra genel bir analiz yapıyorum, tavsiye ve yönlendirmelerimi sunuyorum.
Tasarım analizinden sonra fiyat ve süre için detaylı teklifimi iletiyorum.

Fiyat ve zamanda anlaşma durumumuzda;
Proje kapsamına göre projeyi fazlara ve tasklara bölüyorum ve müşterininde anlık görebileceği şekilde Trello üzerinde kayıtları giriyorum.
Proje başlangıç gününden sonra projenin ilk demo sunumuna hazır olduğunu düşündüğüm an Testflight ve Dahili test olarak projenin ilk demosunu iletiyorum.

Başlanmış, yarıda bırakılmış, sorun yaşanmış projelere destek vermemekteyim sadece sıfırdan proje geliştiriyorum.

Anlaşıldığı durumda ve proje tesliminden sonraki Test süresinde bildirilmeyen hatalar için ek destek sunmamaktayım ama benim yazdığım koddan kaynaklı çıkabilecek tüm sorunlara 1yıl koşulsuz şartsız destek ve geliştirme yapmaktayım.
Platform bazlı, yönetmelik değişimi, yapı değişimi yada yeni çıkacak işletim sistemleri versiyonlarında veyahutta Backend kaynaklı çıkabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum ve benim tarafımdan destek talep edilir ise ücretli şekilde yardımcı olabilirim.

Sıfırdan kodlanacak herhangi bir proje için başlangıç fiyatım: 10.000TL
+kdv ile fatura kesebilirim

Detay ve iletişim için Whatsapp : 0506 097 04 55