@SELS;Konuya ve detaylara vakıf biri değilim. Üye olarak yaptırım veya karar gücüm de yok. O yüzden boş edebiyat yapmadan pratik bir çözüm önerisiyle bitirmek istiyorum:
Geçen gün bir hocamız, aynı sizin gibi bir hışımla hesap sildirme talebi açtı. Yine onunla da konuşmuştum. Kararını iptal etti ve Forum hayatına devam ediyor.
O da zarar gördüğünü ve bu durumdan etkileneceğini düşünüyordu. Çünkü duygularıyla hareket ediyordu o an. Halbuki bu ülkede
gündem beş dakikada bir değişir. Noldu? Kimse onun olayını hatırlamıyor. Ticari hayatına devam ediyor.
Ortada düzeltilmesi gereken bir mağduriyet yoksa hesabı bir ay tatil moduna alın. O ara işlerinize fokuslanın. Kaldığınızda sıfırdan devam edersiniz. Köprünün altından çok su akmış olur.
Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Ancak sorun şu ki hesabımız yukarıda bahsettiğim "İŞ YAPILDIĞI HALDE İADE İSTEYEN" müşteri yüzünden süresiz olarak engellenmiş durumda. Yani tatil moduna almaya bile imkan yok, hesap bu haldeyken de mevcut müşteriler her saat başı hesaba bakıp "Hesabınız kapatılmış ben iade istiyorum." diyerek karşıma geliyor.