Bu herkesin paylaştığı birşey adam akıllı para kazandırmaz normalde ama
Diyelim ki
Herkesin konuştuğu veya bir kere girip kasılmadiğiniz oyunda 1-2k$ alsalar zorunuza gitmez mi?
Benim zoruma gider açıkçası herkes kazanıyorken ben neden beleş parayı elimin tersiyle itiyim ki, ne evim var ne arabam var, bunlar yok iken beleş para belestir, boğa arifesinde birde 300-400$ veli nimet
1k$ burdan airdroptan kazansan
Avax usdt coinine yatirsam
Avax şuan 40 dolar olsa
1000÷4=25
Avax 300 dolar olsa ki 1 k yida geçebilir
25×300=7500$ yapar
Kim kime 225 bin TL verir, abi şaka mısınız katilsaniza airdroplara 🥱🥱🥱
Benim taktiğe baksana saat 7 de uyanıyorum
Açıyorum hepsini kasıyorum yatıyorum
Saat 11.5 da kalkıyorum tekrar kasıyorum 1 de ise gidiyorum, 16.30 civarında işyerinde yemek yerken açıp tekrar kasıyorum
Yani afedersiniz ama ben kazanmayacagimda kim kazanacak, çabalayan emek eden ekmek yer
Bu avax örneği sadece %600 lük bir kazanç fakat benim gibi altcoinlerde kovalamac oynarsanız
(Kesinlikle hangi coin olduğunu söylemeyeceğim, tahmin edende söylemesin, kesin haklı çıkacağım diye bı kanun yok.)
Airdroptan 1k$ kazansam
Bu coinde hedeflerim gelirse 25 bin dolara geçirebilirim abicim beleş para kaç bin dolara çıktı
833 bin TL baba oğula vermez
Söyleceklerim bu kadar
İnanın belki hiç para kazanamam rezil rüsva oluruz, ama çabaladım diyebilirim, çabaladım olmadı derim en fazla
Diyeceklerim bu kadar.
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.
-----Edit ----- Şimdi fark ettim 🥱🤣🤣 Yine destan yazmışım kwnzkwnzjs Bı önceki konumda airdrop oyunlari var https://www.r10.net/kripto-paralar/4...n-airdrop.html Bu ikisi yeni airdrop