Söylediğin arabaların hepsini kullandım. Aktif olarak fazlasını da kullanıyorum.
İlk sorduğun araçlar arasında Caddy ayrı bir dünya. Tavsiye ederim. Özellik olarak binek araç konforunu yaşatır , motoru güçlüdür.
Forumda sorsan herkes binek araç şu bu der. Binek araca para vermem. Kişisel aracım Transporter.
Transporter'in bana kattığı şeyleri hiç bir araç katamaz. Fiyatlara baksan 500 e temiz bir transporter bulabilirsin rahatlıkla.
2017 yılında aldım. Camlarda film ve perde var. Arka koltukları söktüm. Yatak , mutfak tezgahı , wc , kamp malzemelerimi alıp Türkiye'nin yarısını gezdim. Araç şu anda 323.000 km de. Araçta yağ su lastik devam ediyorum. 2005 model. Daha üst modelini almak istersem satarım. Onun dışında satmayı düşünmüyorum. Binek araç konforu var. 12 saat yola düşünmeden çıkıyorum. Zaten Türkiye'nin yarısını gezdim. Tek dez avantajı kamyonet geçmesi. Hız limitlerim düşük. Onun dışında istediğini koy çık yola. Buz dolabım var. Mutfağım var. Sedan araç çıkan yere park ediyorum. Mis gibi.
Aracın içini kabin olarak kullanıyorum. Denize gideceğim zaman üstüme giyinmek zorunda değilim. İstediğin gibi bin değiş üstünü. Sahilde içerken wc kullanıyorum mis gibi. Eve dönmek zorunda değilim. İstediğim yerde kalıyorum. Yürüyen çadır.
Sorsan herkes binek araç önerir. Binek aracımda vardı. Gençlik zamanımda 160 km hız ortalama ile sattığım bir arabamda. Onu da yaşadık makasa gire gire , emniyet şeridinden yapıştıra yapıştıra. Ne zaman yasaklar geldi. O gün aracımı satıp İstanbulkart almıştım.
Transporter farklı bir dünya. Her yıl muayenesi ve zorunlu kış lastiği var diye insanlar farklı yaklaşıyor ama kattığı şeyler ; hafta sonu tatili 2 gün iken cuma akşam çıkıp pazartesi sabah dönüyorsun. 2 gün 4 gece oluyor