sentezweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webflow u sadece bir kere kullandım bir haber sitesi çok saldırı alıyordu ddos olsun zombi ip saldırısı olsun göz açtırmıyorlardı ben de haber sitesini webflow ile yapmaya karar verdim ve çok da güzel oldu o günden sonra hiçbir saldırı almadılar siteleri bir an bile olsun yavaşlamadı tasarım olarak wordpress haber temaları çok daha gelişmiş hatta site sahibi böyle haber sitesi mi olur dedi ilk başta yadırgadı ama hız ve işlevselliği görünce aıştı yeni görünüme ben özellikle güvenlik ve hız önemliyse webflow öneriyorum kullanacaksanız webflow sunucusunda kullanacaksınız site dinamik değilse içerik eklenmeyecekse html olarak export edip klasik hostingde de yayınlayabiliyorsunuz böyle olduğunda sitedeki bir harfi bile değiştiremezsiniz ileride tekrar düzenleyemezsiniz onun için export edip normal hostingde yayınlamayı webflow kullanacaksanız onun hostingini kullanın
Anladım, haber sitesi açısından biraz özgür bir altyapı değil ama kurumsal siteler için birebir bence. SEO tarafında nasıl sizce peki hocam? Hiç kullanmadım ben