Merhaba arkadaşlar. Eski işimde çok fazla boş vaktim oluyordu ve işe sadece beni çağırdıklarında gidiyordum. Son zamanlarda da neredeyse 1 yıl boyunca evde kaldım ve maaşımı aldım. Bu süre zarfında boş durmayı seven birisi olmadığım için bir site geliştirdim. Bu siteyi şimdi başka bir işe geçeceğim için satmak istiyorum. Çünkü şuandaki kadar boş zamanım olmayacak ve ilgilenemeyeceğim. Çevremde de benim gibi anlayıp bu işi yürütecek birileri yok açıkçası, bir eleman alıp çalıştırmakta istemiyorum. Bu sebeple neredeyse %60 - 70 bandında kar ettiğim sitemi nasıl satabilirim yada ne yapabilirim. Şuan cirom 122b ₺ civarında r10dan konu açıp satmak istemiyorum. Kendime ve satacağım kişiye rakip çıkartma ihtimalim var ve yaptığım işi de buradan birine detaylı anlatmak istemiyorum bu sebeple, bana öneriniz ne olabilir. Yeni işim soförlük olacak ve avrupada yaşamak istiyorum bu sebeple en mantıklı ne yapabilirim. Bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Herkese iyi forumlar dilerim.