🔥🔥🔥 5 TL DEN GMAİL ALIM 🔥🔥🔥
👋SELAMLAR !
✅ PİYASANIN EN GÜVENİLİR GMAİL ALICISI ✅
💵 GMAİLLERİNİZE EN YÜKSEK FİYATI BEN VERİYORUM
😡 ARTIK SEN DE DOLANDIRICILARDAN BIKMADIN MI ?
🔥BOMBA GİBİ ALIMLARLA PİYASAYA GERİ DÖNDÜM !
ilk başta deneme için az az alicas lütfen ona gore yazınız bir şey dönüyoruz dedim gibi ilk herkesden az az alicaz sonra toplu alım olucak
Projemiz tutarsa gmail adet 10₺ kadar yükseltmeyi düşünüyoruz
Hocam aramızda ki fark şu,
Siz bu işini yazılımı yapmaya uğraşmadan oturduğunuz yerden her 2 3 dakika da 1 7 TL kazanmak uğruna hesap açıyorsunuz.
Bizde o yazılımı yapmaya vermediğiniz zamanı,parayı ve emeği üstlenerek yapıyoruz ve diyoruz ki bizim fiyatımız bu
Sizin maliyetiniz 7 TL bizim maliyetimiz o yazılım yapılması esnasında ki tüm stres.
Kaldı ki Minimumdan da satabilirsiniz Tavan fiyattan da.
Ufak Not: Arkadaşımız satın almayı düşünmüyor bence
hocam benim günlük harcamam minimum 3k gündelik hayatta. sizce istesem 3k harcayıp bot yazdıramazmıyım ? 2015 den beri ben burada hala gmail satışı yapıyorum. siz 3 tlye satamazken ben 7 tl ye 1 hafta sonraya gün vererek açıyorum. bu arada random fiyat 7 tl. sizin 3 tlye sattığınız kurtarmalı mailleri ben 8 tl ye satıyorum. bu kadar insan enayi mi sizce sizden 3 tl ye almıyorda benden 8 tl ye alıyor ? r10 da taban fiyat 4 tldir. buradan müşteri bulup pm ile ya da wp den 3 tl fiyat veirp pazarlıkle 2 tl ye 2.5 tl ye mail satıyorsunuz. benim için geçerli değil ancak bu işten evini geçindiren insanların hakkına giriyorsunuz. her güncellemede patlayan botunuzla helal kazançlar diliyorum size.
ayrıca serbest piyasa saçmalığını icat eden turgut özali da SEVGİYLE(!) anıyorum.