Senin seviyene inmeden bir şey sorayım, ölen çocuklar ve yaşamını yitiren, derin yaralar alan vatandaşlarımız için hiç üzüldün mü ?
Bak şimdi şu fotoğraflara, onların yaşadıklarını hayal et,
Bu çocuk bu travmayı nasıl atlatacak?
Yola atlayan köpeği ezmemek için tıra çarpan 4 kişi vefat etti.
Lise öğrencisini köpekler parçalayarak yediler, Mehmet özere allah rahmet eylesin affet bizi engel olamadık.
Bu kızımız 9 yaşında, köpek saldırısı sonucu yola atladı ve kamyon bacağını ezdi, yaşam savaşını kaybetti. Melek oldu.
Yüzlerce haber bulup yazabilirim hepsini takip ediyorum. Al köpeklerini defol git. 1 insan bütün köpeklerden daha değerlidir.
Seviyeyi oğlum diyerek indiren sensin kardeşim...
O haberilerin hepsine senden daha fazla üzüldüğüme emin olabilirsin. Yaşama hakkını Allah sadece sana vermemiş güzel kardeşim bunu çözebilecek kapasitemiz varken uyutmak insani ve vicdani olmadığını söylüyorum ben. Saldıran köpek mi var evet uyutulsun ama o saldırgan hale getirenlerde insan oğlu unutma bunu.
Bende sana iki bacaklı insanların yaptığı onlarca binlerce haber bulup buraya yapıştırırım AMA onlar insan üstün varlıklar onlar her şeyi yapar.
Ülkemizde suriyeliler, afganlılar daha insan demeye bin şahit içimizdeki yaratıklar ufacık çocuklara neler yaptığını çok iyi biliyorsun bunun gibi canilerin yaptığını tüm insanlığa yüklemek hata olur.
Bu aşağıdaki yaratıkta insan Ceren özdemiri katleten kansız al bunun gibileri de sen besle evinde veya hapishanelerde ben köpekleri beslemeye razıyım ama sokaklarda değil...