Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bağzı şeyler var. Kadınların kafası erkekler gibi çalışmıyor.
Bağzı şeyleri istesende anlatamayacaksın. Herşeye tamam canım dersen ipin ucu kopar. Herşeye hayır dersen olmaz.
Bağzı şeyleri onun düşünmesini, biz bunu almalımıyız bizim buna ihtiyacımız gerçekten varmı diye sorgulaması lazım.
Şimdi aldık kârdayız şeklinde düşünürse ipin ucu fena kopuyor.

Güncel şeylere bakıp söylüyorum. Kız arkadaşın dyson , kurutma makinesi ve fissler düdüklü tencere aldıysa ben olsam ses çıkarmazdım. Onları zaten alacak. Tadını çıkarmaya bak. Üçüde lazım. Buna bide airfry eklerler. O hayatımda gördüğüm en gereksiz şey. Bir şey alırken bize ne kazandıracak diye bakıyorum. Kurutma makinesiyle bu ay tanıştım. Çok geç kalmışım.

Elalem şeyini kaldıramıyor kadınlar. Çok sıkıntılı oluyor.

"Misafir mutfakta sandalyede misafir edilir. Sandalyede oturmayacak, laf yapacak insanda varsın gelmesin." ana şey bu. Bunu benimseyen kişi hiç bir şeyi sallamıyor. Olurmu hayatım sandalye. Şu koltuk takımını alacağız , evde şu mutlaka olmalı. Misafirim gelince şunda servis açacağım , tatlıları bunda , kahveyi şunda içeceğiz diyen kişi burnundan kıl aldırmıyor. Değişik ya. Daha da bir şey yazmıyorum. Ona göre umursamaz oluyorsun , sana göre amaaan ne boş işlerle uğraşıyor oluyor.
Bağzılardan yazıyı okuyamadım. Bağzı nedir?