Kendim 16 yıl boyunca bir dost ile aynı evde büyüdüm. üniversiteye kadar benimleydi, birlikte yedik birlikte içtik. Emin olun hayvan severim diyen %98'den daha hayvan severimdir. elimden geldiğince besler, sever ilgilenirim.

Lakin; şöyle de bir konu var. bizzat yaşamış, süreci geçirmiş biri olarak anlatacağım. Kırsal bir yerde yaşıyorum. sabahları iş için erken çıkmak zorundayım. yazın yazlık kışın boş bir yer hali ile yazın köpek alan yazlıkçılar o canları bırakıp gidiyor. bunlar yavruluyor da yavruluyor.

yaklaşık 1.5 ay önce de ben işe giderken 8-10 tane sokak köpeğinin saldırısına uğradım. belimden, bacağımdan kolumdan ve bacağımın üst kısmından ısırdılar. bir insanın yardımı sayesinde kurtuldum. ya benim yerimde okula giden bir çocuk? yaşlı bir kadın veyahut korkan bir insan olsaydı? ben soğukkanlı olduğum için korkmadığım için bir şekilde halledebildim ki o insanın yardımı olmasaydı muhtemelen daha beter halde olacaktım.

Sonrasında ise 5 doz kuduz tedavisi gördüm. Ne kadar sitem edilse de ne kadar karşı çıkılsa da sokakta olan başıboş köpekler bir sorundur. başınıza gelmediği için bilmiyorsunuz. allah korusun bir gün eşinize çoluğunuza çocuğunuza veyahut ailenize sevdiklerinize saldırırlar, ve sonuçları da kötü olursa o zaman ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.