Müneccim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayette "Haksız yere" ibaresi var. Sokak köpekleri yüzünden travma atlatan, yaralanan, ölen yüzlerce insandan ötürü köpekleri uyutmak sizce gerçekten "haksız yere" mi yapılacak?
Aynı ibareyi bende kullandım o yüzden size ben cevap vermek istiyorum ...

1000 köpek saldırdı diye 100.000 köpeği öldürmek hak mı ? doğru mu ?

Barınak yapsınlar neden sahiplendirmeye çalış sahiplendiremezsen öldür ? Örneğin ben yaşadığım bölgede arapları hiç sevmiyorum şahsi görüşüm ve hiç bir tanıştığım araptan tek bir iyi iş veya iyi arkadaşlık görmedim. 3 milyondan fazla arap yaşıyor ve benim kötü tecrübem var diye ne yapalım tüm araplar elbetteki aynı değil lakin birşeyi genelleyemezsiniz siz şimdi burda birisine bir yanlış yaptınız diye size davetiye gönderen adamıda mı banlayalım forumu kapatalım ? yok öyle birşey hayvanlarda insanlar gibidir duyguları vardır canları ruhları vardır kalpleri vardır düşünceleri vardı insanlar gibi konuşamaz ama herşeyi hisseder !

ÖZETLE Adama sorarlar 25 yıldır ne yaptınız ey belediyeler ? " hayvan hakları ve yaşama hakkını hiç bir canlının elınden ALAMAZSIN " Düşünecektin bugünleri .... daha cok şey yazacağımda sizi kırmaktan çekiniyorum o sebeble saygı ve sevgilerimle .