Yok hocam ama artık bu tarz tedavilerden umudu kestim , bira , o çayı bu çayı stoncare avokado yaprağo maydanoz suyu limonlu su vb denedim , artık böbrekleri söküp elimle sirkelemek istiyorum taşları dayanılmaz bi hale geldi
Selamlar,
Konu mesajınızda ki sorunuz için cevap vereyim. Böbrek taşının bir çözümü yok.
İkinci mesajınızda ki sorunuz için, Böbrekte ki taşları kırıp düşmesini beklemiyorlar, böbrekte ki taşı direk alıyorlar.
Bu mesajınızda ise yaptıklarınızı iletmişsiniz ama doğru bir yöntem hiç denememişsiniz tam tersi hepsi taşların oluşumunu arttıran yöntemler. Kimler verdi size bu fikirleri bilmiyorum, derhal bırakın.
Taşınızın analizi yoktur ama büyük ihtimal kalsiyum oksalat taşınız var.
Asla çay içmeyin, çayın özellikle hiç bir türünü kullanmayın, asla ve asla maydanoz tüketmeyin ve yine asla bira, alkol tüketmeyin. Yukarıda üçünüde tükettiğinizi yazmışsınız. Kendi taşınızı kendiniz büyütürsünüz. Kulaktan dolma bilgiler ile tedavi uyguladığınızı zannedip sonra da '' neden geçmiyor her şeyi denedim '' diye düşünüyorsunuz şuan ama yaptığınız ''taş oluşumunu hızlandırmak için ben bunları bunları tükettim'' demekle eş değer. Okurken hem şok oldum hem üzüldüm.
Dediğim gibi eğer taşınız kalsiyum oksalat ise ona istinaden yazıyorum bu yazdıklarımı ki %90 ihtimalle kalsiyum oksalat taşınız mevcut.
Geçmiş olsun.
Tavsiyem daha taşınız çok küçük, büyük ihtimalle kendiniz düşürürsünüz fakat ağrınız dayanılmaz seviyeye geldiyse önce kaplıcalara gidin eğer çözümü bulamıyorsanız ses dalgaları ile kırım yaptırın ve kum taneleri gibi dökün.
Ek Bilgi :
Sakın '' şu su iyi gelir, bu suyu deneyin '' tarzında şifalı olarak belirtilen hiç bir suyu içmeyin.
Doğal kaynak sularının mineral değerleri yüksektir. Bir çok hastalığa inanılmaz faydalı gelir. Fakat böbrek hastalarının tam bir baş belasıdır. Ne kadar mineral ve diğer hastalıklara ne kadar faydalı su ise böbrek taşı oluşumunu o kadar fazla etkiler. Minerallerden dolayı böbreğiniz süzmekte sıkıntı yaşar.
Sadece kaynak sularını değil, maden sularını da içmeyeceksiniz. Bazik sulara yönelin. Suyunuzu alkali yapın öyle için ama bu dediklerimiz böbrek taşı oluşmaması için yapılacak hamleler. Mevcut böbrek taşınızı düşürmeniz için değil.