İnsanı beslersen arkadan kuyu kazmaktan başka bişey yapmaz. Bir böceği bile beslerim ama insanoğlunu asla.
İkinci bir konu hayvanları hırçınlaştıran insanlardan da bahsedin. Aç sus sussuz bırakıp acı etlerle karanlıkta besleyip sonrada cana yakın olmasını bekliyorsunuz ?
Düşüncenize saygı duyarım.
Yapma hocam lütfen ya tüm saldırgan sokak köpeklerine insanlar zarar verdi diyemi öyle oldular? Buna kendini nasıl inandırdın? Her sokak köpek dolu kaç kere saldırıya uğradım kaç kişiyi öldürdüler kaç kişiyi kuduz ettiler o hayvana eziyetleri görüyorsun da bu insanların çektiklerini neden görmezden geliyorsun?
Çocuklar, aileler ölüyor kuduz kapıyor siz hala onların canı bizimkinden değerli düşüncesindesiniz. Adım attığınız yer köpek dolu her gün birileri ısırılıp parçalanıyor. Zannettiğiniz gibi her köpek sizin evinizdeki veya yakınınızdaki gibi değil. Sürü sürü 20 30 köpek geziyorlar. Ellerinden seni hiçkimse kurtaramaz.
Ben sana saygı duyamıyorum neden biliyor musun? Köpekler tarafından ailenden birisi veya sen parçalanmadığın sürece iğne sana batmadığı sürece hayvanların canı insanlarınkinden değerlidir düşüncesiyle gideceksin. Gözünün önünde köpek birisini parçalasa kesin köpeği kızdırdı dersin. Bu mantıktan uzaklaşmamız gerekiyor. O köpek yarın birgün ailenden birini parçalarsa, kuduz bulaştırıp öldürürse bu yazdıkların bu düşüncelerin tamamen değişir. Benim düşündüğümü benden çok savunursun.
Şimdi elini vicdanına koy söyle hocam senin 4. sınıfa giden çocuğunu haberdeki gibi köpekler parçalasa ne düşünürsün? Bu önlemi hala engellemeye çalışır mısın? İlla başına gelmesi mi lazım doğru olanın yapılması için?
https://www.yenisafak.com/video-gale...yarali-4580004