İşletme sahibi ben olsam;

1. İşletme logomu değiştirirdim. ( Okunaksız ve işe yaramaz bir tasarıma sahip yapay zeka bile daha iyisini yapar )

2. Websitemi baştan sona yeniden tasarlatırdım. ( Müşteri Yorumları ve Blog gibi kısımlarda halen lorem ipsum yazıyor açıkçası müşteri olsam bu durumda hemen siteyi kapatır devam ederdim otel aramaya, Fiyatlarınızın websitesinde güncel olduğunu sanmıyorum doğru fiyatlandırma önemlidir )

3. Sosyal Medya Kullanırım. ( Sosyal medyanın kullanımı ücretsizdir. Özellikle profesyonel içerikler ve doğru anahtar kelimeler ve etiketleme çalışmaları ile müşteri yakalama oranınız kesinlikle artacaktır. eb sitenizde sosyal medya bağlantılarınızı göremedim varsa ekleyebilirsiniz )

———

Ayrıca iletişim formunuzun aşağısında yer alan recaptcha anahtarı bozuk bu durumda potansiyel müşteriler iletişim formunuzu kullanamaz.

Biraz sert bir değerlendirme yapmış olabilirim ama özellikle otel ve konaklama gibi önemli bir sektör için interneti amatörce kullanmışsınız.
Website tasarlamayı bilmiyorsanız veya bir geliştiriciyi işe alacak bütçeniz yoksa Hostinger Builder veya Wix kullanarak yapay zeka yardımıyla daha profesyonel bir site tasarlayabilirsiniz.
Blog kısmı için ChatGPT yardım alabilirsiniz.

Yukardaki 3 maddeyi uygulayınca bile 1 tanede olsa potansiyel müşteri yakalayabileceğinize eminim.
Sosyal Medya yönetimi için bir ajansı veya kişiyi işe alabilirsiniz. ( Bütçeniz yoksa Kanva üzerinden kendiniz tasarımlar hazırlayabilir veya hazır tasarımları düzenleyebilir ardından paylaşabilirsiniz. Bundan önce sosyal medya kullanımı ve hedef kitle yakalama gibi konular hakkında biraz araştırma yapmanızı öneririm )