HESAP Juzk'a satıldı.
Merhabalar, elimde uzun süredir ilgilenmediğim google play hesabı var. Hesabın içinde aktif 1 adet uygulama var (bir tür hesaplama aracı)(uygulama isminin google'da aylık aranma hacmi 10-100K arası play'de ilk sırada çıkıyor, ikinci anahtar kelimenin aranması hacmi de aynı, onda da ilk sırada çıkıyor), 100 binden fazla indirildi. 2,5K cihazda aktif görülüyor. Eskiden dolar 3-5 lirayken aylık 1000 küsür lira kazandırıyordu şimdi 200-300 lira arası. Kaynak kodu var.
Google tarafından kaldırılan 1 adet (güncelleme olayını halledemedim. uygulama adı google'da aylık aranma ortalaması 100K-1 milyon arası), askıya alınan 2 adet ve kendi kaldırdığım 2 adet uygulama var (görsel aşağıda)
Bu hesaba ek olarak bir de ayrı mailde admob hesabı var. Ödemeyi o hesaba alıyorum.
Hesaplar 7-8 yıllık hesaplardır.
Play console kimlik doğrulamasını Ocak 2025'e göre ayarladım, yani kendi hesabınıza onaylayabilirsiniz.
Aşağıda bilgileri yer alıyor.
Sektörden uzaklaştığım için fiyat konularından baya uzağım. Komple play console, uygulama ve admob'un piyasa ederi nedir? Bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim.
Konunun ucu alışverişe dayandığı için buraya açtık fakat yanlış yere açtıysam editör arkadaşlar ilgili yere taşıyabilir.