Bu konuya "Allah rızası için" dijital ürün satanların katılmasını istiyorum.
Bir kurgu yapacağım.
Diyelim ki bir dijital ürününüz var. Daha açık olması için bu ürüne makale diyelim.
Alıcıya aynı gün makale yazmaya başladığınızı, içerikleri de 1-3 günde siteye girdiğinizi söylediniz.
Alıcının kendi müşterisi (BU KİŞİ ARACI) aciliyetinden dolayı siparişi onayladıktan sonra iptal etmek istiyor. Alıcı da size "ÇALIŞMAYA BAŞLAMADINIZ, VAKİT DEĞERLİ İPTAL EDİN." diyor.
Bunu siparişin ikinci günü yaptığını düşünelim.
Siz insanlık yapıp "Bakın normalde içerikler burada, siteye girişi de üç gün içinde başlayacak. Ama sıkıntı yok iptal edelim, biraz bekleyeceksiniz." diyorsunuz.

Alıcı bunun üstüne sizi sanki parayla satın almış gibi her gece 2'de 10 kez arıyor, yetmiyor "Hastanedeyim nişanlım rahatsız aramayın lütfen." demenize "Banane, gebersin aç lan telefonu!" minvalinde konuşuyor.
Yine saygınızı bozmayıp gördüğünüz muamele yüzünden iade kararından vazgeçiyorsunuz, ÇÜNKÜ MAKALELERİ EN BAŞTAN ZATEN HAZIRLAMIŞTINIZ.

Bir de jüri düşünelim. Bu jüri sizi önce iade yapacağım deyip sonra caymanız yüzünden haksız buluyor. Jürinin hatırına parasını eksiksiz ödüyorsunuz.
İki gündür ALICININ CENAZESİ VAR, JÜRİYE "PARAMI ALDIM." diyemiyor, jüri de siz ödemeyi yapmanıza dekontu göstermenize rağmen size inanmıyor.

Dijital ürün satanların şu konuya yaklaşımı ne olurdu çok merak ediyorum.
Yemin ederim sırf merakımdan acaba ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettiğim için düşüncelerinizi okumak istiyorum.