Merhaba değerli r10.net üyeleri,
Profesyonel bir mobil uygulama geliştiricisiyim. Aktif olarak sektörde yapay zeka tabanlı uygulamalar geliştiren bir firmada fullstack mobile developer olarak rol alıyorum.Uzun yıllardır sektörde edindiğim tecrübelerle, sizlere kaliteli ve güvenilir mobil uygulama geliştirme hizmetleri sunuyorum. Kullanmakta olduğum teknolojiler ve hizmet detaylarım aşağıda yer almaktadır.

Uzmanlık Alanlarım:

• React Native & Expo: Modern, hızlı ve kullanıcı dostu mobil uygulamalar geliştiriyorum.
  • Backend Teknolojileri: Firebase, Supabase, PostgreSQL
  • Uygulama Yayınlama: AppStoreConnect, Google Play Console
  • Diğer Teknolojiler: PHP, Python,Javascript

Geliştirdiğim Projeler:

• 20+ mobil uygulama geliştirdim.
    • 1 tanesi yüksek yatırım aldı ve halen yayında.
    • 14 tanesi yapay zeka entegrasyonları içeriyor (AI image generate, AI chat assistant, AI chatbot, AI image create, AI friends vb.)

Hizmet Detayları:

• Fiyatlandırma: Projeye özel fiyatlandırma yapılmaktadır.
  • Ödeme Yöntemi: HAVALE-EFT
  • Ödeme Planı: %40 peşin, %60 iş tesliminde

Neden Beni Tercih Etmelisiniz?

• Deneyim: Geniş bir yelpazede mobil uygulama geliştirme deneyimine sahibim.
  • Profesyonellik: Projelerinizde tam profesyonel yaklaşım ve titizlikle çalışıyorum.
  • Yapay Zeka Entegrasyonu: AI tabanlı uygulamalar geliştirme konusunda uzmanım.
  • Güvenilirlik: Projelerinizin gizliliğine önem veriyorum ve gizlilik sözleşmelerine riayet ediyorum.
Eğer kaliteli, hızlı ve profesyonel bir mobil uygulama geliştirme hizmeti arıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sorularınızı yanıtlamak ve projelerinizi konuşmak için buradayım.
İletişim için özel mesaj atabilirsiniz.