Merhabalar,
Tam 1 yıl önce bu dönemlerde psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştım.
Evden çıkamaz hale gelmiş, insanlarla tamamen iletişimimi kesmiştim. Yataktan çıkmıyor, tüm gün Youtube üzerinden kafa yormayacak
oyunların videolarını izleyerek uyuyordum. Sonrasında psikiyatriye gitmeye başladım, ilaç kullanıyor ve kendime gelmiştim. 9-10 aydır sorun olmadan
mükemmel düzelmiş, işlerime deli gibi sarılmıştım. Bundan 3 ay öncesinde işimden istifa edip tüm odağımı, gücümü ve paramı kendi işime ayırmaya başladım.
Çok şükür şu an her şey inanılmaz iyi gidiyor. İşlerim yoğun, her iş yaptığım memnun ayrılıyor, rakiplerim iş yapamıyorken bana iş yağıyor. Ofisimin kirasını rahatlıkla ödüyorum.
Maddi hiçbir sıkıntım yok sadece yoğunum. Ofise 9-10 gibi gidiyor gece yarılarına kadar çalışıyordum. Her şey gerçekten çok iyi gidiyordu.
Ta ki geçen haftaya kadar. Geçen hafta yavaş yavaş, dalga dalga gelmeye başladı. Şimdi tam 1 yıl önceki yaşadıklarımı, hissettiklerimi tekrardan hissetmeye ve yaşamaya başladım.
İlacımı da kullanmaya devam ediyorum, hiç sektirmem. Lakin garip bir durum. Bu süreçlerde tanıştığım ve psikiyatrik destek alan 1-2 tanıdığım tam bunun mevsimi olduğunu söylediler... Bilmiyorum tabi
bunun bir mevsimi var mı ama tam geçen seneki dönemle bu dönemin denk gelmesi de garip.
Şu an her şey yolunda gidiyorken her şeyin bana zehir gibi gelmesi, yemek yemeği seven biriyken iştahımın kesilmesi... tam dejavu yaşıyorum.
Öyle içimi dökmek istedim sizlere...
Herkese sevgiyle.
.