Merhabalar,
Arkadaşlar drone çekimi yapmaktayım. Bir müşterim var 8 drone çekimi yap dedi 15000 TL'ye tamam dedim. 8 çekim ama 2 yer çekiyorum her çektiğim 2 yer 1 iş oluyor. Toplam 8 iş 16 çekim yapıyor. Değmeyecek bir para ama ihtiyacım olduğundan kabul ettim.
1 işi bitirdim 2 yeri çektim yani. Kendi aracımla gittim taa nerelere.. Teslim ettim 1. işi. Videoyu ilettim.
Abi dedim ödemenin yarısını alayım. Yook dedi biz iş bitmeden para vermeyiz dedi. Peki dedim kabul ettim..
Ardından farklı bir iş daha verdi. Orası da bir iş yeri 4 farklı yoldan drone çekimi yapılacak. Fotoğraflar, iç mekan vs. tüm çekimi bitirdim. Abi çekim bitti parasını gönderin göndereyim videoyu dedim. Videonun örnek gösterimini de bilgisayarın pcden attığım görüntü ile paylaştım beğendiler.
Parayı istediğimde ise sen kimsin ki biz sana iş teslim etmeden para vereceğiz felan dedi. Sanki kendinden dileniyormuşum gibi davrandı. Yaptığın işleri de istemiyoruz hadi eyvallah dedi çekti gitti.
Ne yapayım şimdi?
Merakımdan soracağım Kayseri'de mi yaptınız çekimleri ve Gayrimenkul firması mı bunu yapan