speedev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendi siteniz de yok, Trendyol gibi sitelerden gelen para yetiyor mu? İlgilenmiyorum demişsiniz ya.
Kendi sitem var hocam yok demedim ki.. Sadece bir tasarımcı olarak ben eh işte olduğu kadar cinsinden bir site ile tatmin olmadığım için sürekli kendi kendime iş çıkarıyorum

Yetiyor mu sorunuzun cevabı da yetmiyor ama öyle bir beklentim de yok benim.. Dediğim gibi ben tasarımcıyım hocam yıllardır binlerce markanın oluşumunda sıfırdan yer aldım.. Dolayısıyla bir marka oluşturmanın onu biryerlere taşımanın öyle hızlı işleyen bir süreç olmadığını biliyorum ve öyle bir beklentiye girmiyorum. Şirketimizin ilk yılı doldu mali tabloya bakarsak olduğu gibi zarardayız . Daha iki yıl daha çok birşey artıya geçmeyi ümit etmiyorum.. Ben planlarımı MARKA OLUŞTURMAK üstüne yapıyorum ve tüm adımlarımı o yönde atıyorum. Şirket 3 yaşına geldiğinde az çok hiç olmazsa kendi müşteri kitlesi tarafından bilinen, sevilen, kalitesine güvenilen bir marka yaratmak.. İşte o zamandan sonra artık kâr düşünebilirim yoksa Trendyol'da çok satan bir ürünü bulmuş olmak marka çok yaşayamadıktan sonra önemli değil. En azından benim için..