Galatasaraylı olarak Fenerbahçe takımını tebrik ederim.

Tüm futbolcular belki top oynamaya gelmişti ama MHY taraftarı proveke etmeye yönelik hareketler yapmaya gelmişti. Malesef bizim taraftarlarımızda bunu yedi.
Daha yeşil zemine yeni ayak basmış amacını belli etmiştir. Bundan dolayı hem maçın tansiyonu yükseldi hem oyuncular maça odaklanamadı. Yediği dakikaları saymıyorum bile.
Evet kırmızı kart bencede hatalıydı. Ama ilk maçta yapılanları çok çabuk unutmuşsunuz. Yine bu hakemdi penaltımızı vermeyen.

Son olarak maç bitmiş rakip takım taraftarı bile gitmiş adam çocuk gibi yeşil zemine çıkarak sevinmeye çalışıyor. Gerçekten komedi gibi.
Maçı kazanmayı haketmedik eyvallah Fenerbahçe iyi savundu. Alanları iyi kapattı. İkili mücadelelerde iyiydi. Şansa duran toptan bir gol buldu ve kazandı.
Haftaya herşey belli olacak. Kim Şampiyon kim değil?