- Site adresi: PM ile kimseye verilmeyecektir. (Sadece ciddi alıcılara telefonda görüşme sonrası)
- Sitenin aylık getirisi: 4-6 Bin TL
- Sitenin açılış tarihi: 2021
- DA / PA Değerleri: DA 30 / PA 29
- Kategori / sitenin içeriği: Yabancı birçok ülkeden hit alan legal ve ilgi gerektirmeyen bir web sitesi
- Günlük hit sayısı: 200-300
- Ziyaretçi kaynağı: %99 organik
- Domainin yaşı: 3 YIL
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet
- Hosting dahil mi?: Hayır
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Web sitesi ile şahsi işim nedeniyle hiç ama hiç ilgilenemiyorum. 2 sene kadar önce aylık 10-15 civarı geliri vardı. Sonradan zamanla bu seviyelere geldi. Siteye normalde ilgi hiç gerekmez. Ancak daha da doldurup ve genel düzenlemeler ile geliştirip kendi haline bırakabilirsiniz. Öyle saatlerce içerik yazma gibi olay yok. Bütün ülkelerden hit almakta ve gerçekten büyük bir potansiyeli bulunmaktadır. Site kategorisi çok özel, kategoride dilediğiniz kadar site açıp geliştirebilir ve çok daha yüksek potansiyelli siteler kurabilirsiniz. Sektörde çok yüksek paralar kazanan kişiler var.
Bu zamana kadar 200 bin TL'nin üzerinde para kazandırdı. 3 yıllık adsense dahil satış fiyatı
100.000 TL'dir. Kesinlikle indirim yok ve tek fiyattır. Gerekli bütün görselleri buraya ekliyorum. Rica ediyorum PM'den daha fazla bilgi istemeyin. Zaten PM kutum dolu. İlgilenen kişiler WhatsApp üzerinden yazarsa sevinirim. Bütün detay görselleri aşağıda paylaşıyorum.
Site kategorisi her alanda her ülkede yayın yapabilecek potansiyele sahip. site.com/us site.com/de gibi ayırımlar yaparak her ülkeye ayrı ve profesyonel çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Artık benim zamanım aşırı kısıtlı olduğu için bu tarz denemelere devam edemiyorum. Domain otoritesi gayet iyi ve adsense çok uzun süredir yayın yapmakta. Bu durumları göz önünde bulundurarak iletişime geçin lütfen.