onuralcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonra diyorlar ki dünya nereye gidiyor? Nereye gitsin kardeşim dünya? Sınırsız bir bilgi kaynağını sadece reels izleyerek kullanan insan tüm dünyayı karşısına alıp allah dedi çıkılmaz diyor. Twitter yorumlarından bahsediyorum kimse üstüne alınmasın ama tam bir çöplük orası. Bir kitle orada bir şey savunuyorsa kaçacaksın.

benim aklıma takılan şey şu : 1980lerdek internetle 2024deki internet arasında dağ kadar fark var. araçlarda da var. 50 sene önce aya giden teknoloji şuan günde 20 tur yapması lazımdı. niye yapmıyorlar. 50 kişilik gruplar halinde götürüp getirsinler madem ordan dünya çekim kuvvetiyle zıplayınca bile dünyaya geliniyor neden yapmıyorlar? dünyanın saniyede bilmem kaç hızla dönmesi oraya giden roketlerin mete gazoz oku gibi hedefi tutturup yavaşça oraya inmesini falan hiç karıştırmıyorm.

@caylakgirisimci; aynen ben de sizin dediğiniz gibi gitmeden ya da gidenlerin böyle etraflıca kanıtla dönüp de göstermeden inanma. dediğiniz gibi bir şey değiştirmez ama benim düşüncem böyle. siz de öyle her denene inanmayın derim forum ahalisine.