Uniquedigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hevesinizi kırmak istemem fakat daha önce hiç inşaat işinde çalışmamışsanız veya tecrübeniz yoksa kimsenin günlük 1500 tl vereceğini sanmıyorum maalesef.
Doğrudur bir değil birkaç yerde bu şekilde gördüm ve iş ilanı da bulamadığım için teyit edemedim

Furkan5757 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç iş bilmeyen o parayı alamaz hocam kim diyor size alıcağınız en baba 800 tl 900 ü bulmaz hiçbir şekilde
Doğrudur bir değil birkaç yerde bu şekilde gördüm ve iş ilanı da bulamadığım için teyit edemedim

Atla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karteks var organizede orası asgarinin üzerinde maaş veriyor gidip başvurursanız direkt alırlar
Askerlik yapmadığım için olmuyor maalesef.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşaat işi zordur dostum. Adana'da durum nedir ama babam inşaat ustası. Yanında götürdüğü amelelere günlük 1500 veriyor. Kimi bazı alanlarda usta oluyor atıyorum kırımdır şap atmadır vs kimi sadece taşıma işiyle uğraşıyor.

Öyle herkesin yapabileceği iş de değil. Ertesi gün yataktan kalkamazsın ağır iştir. Hiç çalışmamışsın bir de kolay kolay bulunduğun bölgede 1500 TL'ye çalışamazsın gibi.
Abi dediğim gibi rahatımın derdinde değilim zor olduğunu da biliyorum o yüzden o kadar veriyorlar, eğer şu anda ihtiyaç varsa babanla görüşüp bana haber verebilirsen çok sevinirim.