Hocam peki siz kendi ürününüzü mü yoksa başka firmanın ürettiği bir ürünü tedarik edip onu mu satıyorsunuz? Hangi eticaret platformunu kullanıyorsunuz?
Şirketi açtığım günden bugüne toptancılardan temin edip sattım. Bildiğin en klasik ticaret şekli yani. Bugünlerde kendi markamla kendi ürünlerimi üretebilmek için uğraşıyorum ki oda baya zor. Bir dünya bağlantı, bir dünya insan, bir dünya para gerekiyor. Ama eninde sonunda olacak
Platformalara gelince.. Trendyol, Hepsiburada ve Amazon mağazalarım var ancak oralardan yapılan satışla gram ilgilenmiyorum sırf var mı var diyebilmek için var. Asıl hedefim kendi e-ticaret sitemi olmasını istediğim hale geririp kendi markamı kendi sitemde satmak. Ki o siteyi yapmakta tahminlerimden çok daha zahmetli işmiş

Ama en azından ben tasarımcı olduğum için nispeten yolda daha rahat yürüyorum.
Fakat e-ticaret girecek her arkadaşıma tavsiyem aynı olacaktır. Trendyol ve benzeri siteleri görmezden gelmek yada onlarla sidik yarıştırmaya çalışmak akıllıca değil. Kazanılabilir bir savaşta değil. O siteleri basamak olarak kullanıp kendi markanı yükseltmelisin. Ha o kendi markanı yükseltmek denilen şey yazmaktan bin kat daha zor orası ayrı terane