Hocam uzun zamandır ticaretin içinde son 1 yıldır aktif olarak bir e-ticaret firmasının sahibi olarak benim deneyimlerim şu şekilde..

1- Dropshipping ne şimdi ne daha önce yapılabiir, yürütülebilir bir iş modeli değildi. Gelecekte de olmayacak.. Bunun bir dünya nedeni var tabi.. Her zaman söylediğim şeyi sana da söylüyorum dropshipping hayallerinin %99,9'u zararla sonuçlanır. Ben o %0,01'in içine girmeye uğraşacağım harcayacak zamanımda paramda var diyorsan ok. Yoksa bulaşma.
2- Sanırım bunu cevaplamama gerek yok.
3- Evet şahıs şirketi yeterlidir. Hatta zorlasan hiç şirket kurmanın gerekmetiği alternatiflerde bulursun.
4- İşte olayın patladığı en büyük konulardan birisi. Nerdeyse e-ticaret sitelerinin tamamında dropshipping iş modeli kurallara aykırıdır. Elbette bunu da esnetebilirsin, sündürebilirsin vs ama sonunda bir yerde kopacaktır.

Sana ve tüm drop hayali kuran arkadaşlara tavsiyem eğer gerçekten bir iş yapmak istiyorsanız enerjini ve kaynaklarınızı gerçek bir e-ticaret işi kurmaya harcayın. Evet çok daha zor olur, çok daha masraflı olur, çok daha fazla enerji harcarsınız ama sonunda gerçekten bir iş, bir şirket kurmuş olursunuz. Hiçbirşey öğrenemezseniz gerçeten bir işin nasıl yürütüleceğini görür hatalarınızdan ders alırsınız.