cyberottoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nacizane tavsiyem
Kullanmak istediğin scriptle ne yapmak istiyorsun öncelikle bunu net şekilde belirlemen gerekiyor
Ayrıca Codecanyon da bulmak istediğin scriptler belli başlı scriptlerdir

Active
Modeys
6 Valley vb.

Pazaryeri istiyorsan
Mirakl
Cs-cart
BigCommerce benzeri yazılımları kullanacaksın verim almak istiyorsan ki bunlarda codecanyonda satılan scriptler gibi ucuz değildir.

Normal bir E-ticaret sitesi kurmak istiyorsan da
Yukarıda saydıklarım ve Opencart ile Magento Kullanabilirsin
İstediğin verimi almak içinde ya kendin bu sistemlere modul yazabiliceksin eksiğini giderebiliceksin
yoksa arkadaşın birisinin dediği gibi hiç bir script tam anlamıyla bütün ihtiyaçları karşılamıyor
Tshirt satan iki firmadan birisi sadece satış yaparken diğeri Tasarım Modülü istiyor ve eklenti yazılıyor gibi
Umarım aradığını bulursun
Hocam daha önce de belirttiğim üzere öyle über süper beklentilerim yok ki benim ya.. Bir e-ticaret scriptinde çoklu satıcı olsun olmasın hiç fark etmez nasıl olurda ürüne eklenen fotoların sıralaması değiştirilemez.. Bu kadar basit bu kadar temel birşey nasıl atlanır.. Yada yazdığım diğer şeyelere de bakabilirsin göreceksin ki şikayetim taaaaa çekirdekten.. Yani eticaretin e sini bilen adamın bu salaklıkları yapması mümkün olmaz..

Şimdide FleetCart - Laravel Ecommerce CMS'i aldım mesela bakalım onda sonuç ne olacak göreceğim..