Coşkun Çetin'in yönlendirmesi üzerine konu tekrar açılmıştır. Moderatör arkadaşların bilgisine
Merhaba R10 ailesi. Daha önce böyle bir konu açmamıştım lakin üç gün önce bu işlerde gönüllü olan sevdiğim bir ablamla karşılaştım. Muhabbet sırasında Asel adındaki minik bir kızın SMA illetiyle savaştığından ve ailesinin çok bilinçsiz ve kötü durumda olduğundan bahsetti. Çok fazla vakti kalmadığı gibi ailesinin bilinçsiz olmasının cezasını minik bir kız çocuğu çeksin istemiyorum. Ekonomik durumumuz ülkece ortada ama Allah kimsenin başına vermesin, bu bizim çocuğumuzun da başına gelebilirdi. Çaresiz kalmanın ne kadar zor ve kötü bir şey olduğunu bilirim. Bu nedenle ben şahsi olarak desteğimi elimden geldiğince yaptım. Sizler aklıma geldiniz ve uzun süredir vakit geçirdiğim bu platformda duyarlı ve bu tarz konularda vicdan sahibi insanların olduğunu gördüm. Asel veya ailesi ile hiçbir bağım veya bağlantım yoktur, ama en büyük bağlantı onun bakışlarının yüreğimi sızlatması olmuştur. Aşağıya gerekli bilgileri koyacağım. Bir paket sigaranın 60 TL'nin üzerinde olduğunu düşünürsek, ne zaman öleceğimizin belli olmadığı dünyada en azından bir kişinin daha hayatına katkıda bulunalım derim. Aldığım bilgilere göre şu an gerekli miktarın %20'si toplanmış durumda. İzniyle, bu platformda toplanmamızı sağlayan ve bu konuda önayak olacağına inandığım @
Coşkun Çetin; konuya davet ediyorum.
E-Devlet -> İç işleri Bakanlığı -> Yardım Toplama Yetkisi Sorgulama bölümünden Valilik iznini sorgulayabilirsiniz :
34.2024.1460 Birgül Demir adına sorgulama yapabilirsiniz.
İNSTAGRAM TL: TR460006200116800006672697
USD: TR520006200116800009091478
EUR: TR790006200116800009091477
Garanti Bankası ALICI : Birgül DEMİR
AÇIKLAMA : Asel R10 Yanında