Hocam konuyu okudum, 4 sene öncesinde yurtdışına çıkma isteğim vardı, bunun için bir yola girmeye çalışıyordum aradan vakit geçti bu süreçte sürekli kendimi geliştrimeye ve network yapmaya odaklandım, bir süre önce gidebilecek olanağa sahip konuma geldim WAT ile ancak artık istemiyordum çünkü yapmak istediklerimi burda başlatıp yabancı ülkeye çalışan olarak gitmek değil de gittiğim zaman proje veya iş götürüyor olma isteği ile Türkiye'de projelerime odaklandım ve hala daha üzerinde çalışıyorum.

Eğitim konusunda da kesinlikle haklısınız bir üniversite öğrencisi olarak 1 yıl sınıfta kaldım ve hala daha derslerime yeteri ilgiyi gösteremiyorum çünkü bir karşılığını görmek gerçekten zor ayrıca iş bulma konusunda da bir alanla ilgili birey değil süper insanı arıyor gibi iş ilanlarını gördüğümde ne bir yerde çalışma arzusu oluşuyor ne de okul konusunda bir hedefim kalıyor bu yüzden de kendi işim üzerine çalışmaya devam edeceğim.

Yurtdışına gitme konusunda da gidip görmeli, eğitim almalı, çalışıp öğrenip girişimci faaliyetlerde bulunup geri dönmeli ve daha fazlasını başarmak için yurtdışında da faaliyet götürmeliyiz diye düşünüyorum. Hayat Türkiye gençleri için çok zor ama başarının peşinde koşulamayacak bir yer değil.