Şimdi arkadaşlar zamanında yorum backlink adı altında forumda bulunan programlarla veya çeşitli sitelerden aldığım yöntemler ile yorum backlink almıştımama neredeyse hiç bir işe yaramadığını gördüm veya bende bir işe yaramadı DA Ve Pa arttırma dışındaki çok güzel arttı ama nedense googleda bir çok kelimede sıralamaya bile girmedim daha 2-3 aydır
onun dışında seo için forumdaki bir çok seo paketlerindende aldım etkisini 0 olarak gözlemledik (şimdilik) ve şimdide hitli sitelerden Tanıtım yazısı alma odaklı gidiyorum
Şimdi sizlere bir sorum var semrush üzerinden 5-10k arası bu yorum backlinkleri vs görebiliyorum veya diğer seo paketi satan arkadaşlarında yaptığı çalışmalar dahi
burada sormak istediğim soru şu Tüm hepsini kaldırayımmı onun dışında bazılarında AS skoru 50-40-30 arası değişiyor yoksa bunlar durmalımı sizler neye göre karar veriyorsunuz

ve aynı şekilde AS 31 Olmasına rağmen spam olarak bir çoğunda spam sayfa yorumu veya bağlantı kaynağı veya bunun gibi bir çok terim çıkıyor bunların hepsi temizlenmelimi sizce