3. Resime bakın lütfen ibanamı di ye soruyor bende hayır kredi kartı diyorum ...
resimde görüldüğü gibi ben aldığım hatları sürekli bakiye olarak yükledim kendisde zaten 3 adet türkcell daha alın sistemden 120 dolarlık bakiye yükleyin diye özellikle belirtiyor , kendisi bana ibanı yazmış bende kendisine kart ile ödeme yapacağımı söylüyorum ben kendisinden şunu istiyorum bana nerede KART ile ödeme yaparsan indirim hakkınız yoktur diye söylediğini göstermesini istiyorum , gösteremiyor çünkü aramızda öyle bir şey geçmedi ( bugun hariç )

BuyMobileProxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşma kura göre TL üzerinden o gün için yapıldı. Kendinizin de söylediği şekilde sizlere ödeme yapmanız için iban verildi. Ödemeyi yapmadınız. Anlaşmamızın ücretini ödemediğiniz halde o anlaşma ücreti üzerinden ödeyemediğiniz proxylerin süresini o anlaşmanın fiyatından ödemek istiyorsunuz. Bu mümkün değildir. Proxyler bu süre boyunca kullanıldı. Daha sonrasında nakitinizin bulunmadığını kart çektireceğini sizlere bakiye ekledikten ve iban numarası gönderdikten 6 gün sonra bizlere söylediniz. Ardından sisteme ibana atmanız gereken tutarda kart ile ödeme attığınız tespit edildi. Ödediğiniz tutar @Vallet; tarafından riskli bulunup red edildi. Size o anda anlaştığımız iban dışında 6 gün sonra siteye kart ile bakiye yüklemeniz firmamız tarafından indirim tutarı geçerli değildir.

.
Neyseki Konuşmalar var Yalanlarınız ortaya dökülüyor;
Proxyler bu süre boyunca kullanıldı. Daha sonrasında nakitinizin bulunmadığını kart çektireceğini sizlere bakiye ekledikten ve iban numarası gönderdikten 6 gün sonra bizlere söylediniz , '' 13 mayısta tarafınıza eklediğimiz tutarı peyderpey 10 adet proxy alarak kullandınız. Ödeme yapmadığınız için hizmetleriniz askıya alındı.'' diye yazmış arkadaş konuşma tarihi 10 mayıs resim aşağıda zaten kendisi ile 9 mayısta iletişime geçip 10 mayısta alttaki konuşmlar geçti aramızda , nasıl oluyorda 6 gün sonra size söylemiş oluyorum birde ödemesini yaptığım hakkım olan 7 adet hattımı kapattı tüm işlerimi aksattı .

ödeme yapmadığınız için kapatıldı diyor işi yokuşa süren direk kendileri , bana iban diye soruyor ben kredi kartı diyorum herşey açık bir şekilde yazılı gerisini modaretörün kararına bırakıyorum kurumsallıkla hiçbir alakaları yok daha ne kadar bakiye yüklediklerinden bile haberleri yok ben ödeme yapma taraftarıyım kendileri her istediğimi red ettikleri için şuan bu konu açıldı ve ayrıca ödemesini yaptığım 210 $ tutarındaki hesabı kapatıp iş yapmam engellendi.