bot 100klık boş projeli hesap diye hesaplar satılıyor bu hesapları istenilen alanda içeriklerle izlenim almak, gerçek etkileşim almak mümkün mü
Hocam 2 kişiden örnek vermek isterim.
1. kişimiz yeni hesap açtı ve düzenli içerik üretmeye başladı. Ancak takıldığı nokta, gelen 1 takipçi bile olsa o 1 takipçiyi net bir şekilde görmek ister. Amacı büyük gözüken bir kitle değil samimi gözüken bir kitledir.
2. kişimiz içerik üretici hesabı değil de işletme hesabı açmak istedi. Ancak ilk bakışta işletmesine güven kazanmak için üç haneli bir takipçili hesaptan başlamak istedi. Ayrıca içerik üretici hesabı da olabilir ama genel olarak işletmeler tercih ediyor.
Sonuç olarak tercih ve isteklere bağlı olarak istediğinizi yapabilirsiniz. İçerik üretmeye devam ettiğiniz sürece bot 100klık hesap veya 0 hesabın farkı yoktur. Pozitif yanı olarak belki 10 da 1 kişide takipçi sayınızı yüksek görüldüğünde fazladan takipçi sağlayabilir. Ancak gelen takipçi hesabını yapmakta zorlanabilirsiniz. Ben 5-6 yıldır içerik üretiyorum bir probleme rastlamadım şu anlık. Tercih meselesi diyelim.