* Şikayetçi olduğum üye: @BuyMobileProxy;
* Şikayetçi olma nedenim: Ödemesini Yaptığım proxyleri kapattı
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vpn-proxy/367526...lik-aylik.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

@BuyMobileProxy;

9 Mayıs 2024 te Forumdan görüp kendisi ile anlaşma sağlayıp ilk etapta 5 adet mobil proxy satın aldım , kullandıkça +2 adet daha proxy alıp , ödemesini yapıp ekleme yaptım kendisine daha sonra daha fazla hat alacağımı belirtip indirim istediğim kendisinden
telegram ile iletişimimizi kurup devam ettik 20 adet ve üstü alımlarda rakam ı burada telafuz etmeyeceğim bir indirim yapıldı , ama şuanda 20 adet hat olmadığını kendisininde yurt dışında olduğunu ayın 16 veya 17 sinde Tr de olacağını o zaman hatları teslim edeceğini belirtti ve tamam dedik ama şuan hazırda olan 4 -5 hattı alabilirsin dedi ve ben talep etmeden kendisi 10 hat alabilecek bakiye ekledi bende hat oldukça ekleme yaptım en son bugun 19-05-2024 tarihinde kendisine bakiye yetersiz ve boşta hat olduğunu bakiye eklemesini rica ettim bugun ve tüm ödemeyi saat 19 gibi yapacağımı belirttim , cevap vermedi ve ben kendi sitesinden tutarı yükledim ama vallet ödeme sistemlerinde doğrulamaya takıldı görüntülerini hepsinide ilettim , kendisi bana kredi kartı ile ödeme yaparsam İNDİRİM in olmayacağını belirtti , öyle birşeyi bana başta belirtecektin dedim bana iban numarasını atmış , ibana yapmazsan indirimin yok dedi , bende tabi bunu kabul etmedim doğru olmadığını belirttim , açmış olduğum proxyleri kaç gün kullandıysam hesapla ben yinede sana ödeme yapayım dedim bu seferde benden aylık değil günlük olarak 2 $ olarak hesaplayın 90 dolar istedi normaldeki anlaşmamız aylık 857 TL ye denk gelmekte güne vurursak 28,5 TL ye denk gelmekte ki bizim anlaşmamız tl üzerinden yapıldı ,iban olayından sonra $ çevirip istedi herşeyin konuşması mevcut istenirse ekleyeceğim , uzun lafın kısası bir indirim yapıldıysa ve bunu en başta kredi kartı ile yaparsan indirim olur demediyse benim burda bir suçum var mı ? bu konuşmadan sonra ödemesini yaptığım 22 gün daha süresi olan 7 adet mobil proxy ve hesabımıda kapattı şuanda beni mağdur ediyor bundan dolayı şikayetçiyim