Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığım ve geliştirdiğim web tabanlı online yazılımımı satma kararı aldım. Randevu, kasa ve adisyon gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran bu yazılımım, işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Üyelik sistemlidir. Kurulum vs gibi size iş yükü çıkartmaz. Domain, hosting süresini uzatırsanız size sadece fatura kesmek kalır. Programın özellikleri tanıtım sayfasında yazmaktadır inceleyebilirsiniz.

Yazılım Php PDO, mysql alt yapısıyla tarafımdan yapılmıştır ve geliştirmeye çok müsaittir.

Neden satıyorum?
1. Tanıtımını yapacak reklam bütçem yok.
2. Fatura vs gibi süreçler ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden bu şekilde satarak değerlendirmek istiyorum.

Fiyat : 50000 TL'dir.

Bu fiyata size neler vereceğim?
2 domain, 1 hosting (2 ay süresi var)
1 instagram hesabı
Tüm haklarıyla birlikte yazılım satış sonrası bu yazılımı başka birine satmayacağım ve kullanmayacağım.

Not : Şuan içeride müşteri yok dolayısıyla 1 geliride yok. Scripti domaine lisanslayıpta domain özelinde de satabilirsiniz size kalmış ben üyelik sistem üzerinden ilerledim.
Ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir uygun gördüklerime detaylı bilgi verilecektir.