Teşekkürler cevaplar için.
Üye oldum, kendi sorularıma cevap da vereyim ; başka merak edenlerin de işine yarayabilir.
  1. Yeğenimin öğrenci hesabı ile üye oldum. Öğrenciliğinizi teyit etmek için ayrı özel bir sistemleri var entegreli. Öyle edu uzantılı mail ile olmuyor yani. Aylık 150 TL yerine 75 TL ödüyorum.
  2. Forumda aktif olarak satan birisini görmedim.
  3. Bir tane alternatifini görmüştüm ama storytel gerek içeriği ile gerek kullanım basitliği, gerek seslendirmesi vs gerçekten iyi. Çok da alternatif aramaya gerek yok.
  4. Bazı yayınlar yazılı olarak da sunuluyor, sesli olarak da. Yani e-kitap mantığı ile okunabilir. Ama hem sesli dinleyeyim, bir yandan da gözümle okuyup takip edeyim mantığı yok. İkisinden birisini seçmelisiniz.
  5. Tavsiye eder miyim, evet. 150 TL yerine biraz daha hesaplı olsa imiş daha iyi olurdu. Öğrenci hesabı bulunur ise aylık 1 paket sigara fiyatına denk geliyor neredeyse. 1 tane kitap bile dinleseniz, o kitabın fiyatına göre yine kârlı çıkarsınız. Örnek veriyorum en son "Söyleme bilmesinler"i dinledim. Kitabın kendi fiyatı 119 TL. Her ay en az 1 kitap dinleseniz bile mantıklı. Kaldı ki fırsat buldukça dinliyorum. Kitabı alsam fiziksel evde kaplayacağı alan da ayrı dez avantajı benim açımdan.