Bir siteden linkleri toplayarak bu linkler içerisindeki verileri çekiyorum. Her seferinde farklı bir URL'yi çekerken duruyor. Bazen 20. linkte bazen 25. linkte duruyor.
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetch_assoc() on bool in Stack trace: #0 {main} thrown in on linehatası alıyorum.
Regexleri doğru gelip gelmediğini anlamak için ekrana yazdırıyorum sorun yok. Hadi sorun olursa diye bunu pas geçip diğer URL'ye geçsin istiyorum program kesiliyor. Bu hata neden kaynaklanır.
$query = $db->query("SELECT id FROM personel WHERE (link = '" . $value['link'] . "') LIMIT 1;");
if ($query) {
$row = $query->fetch_assoc();
if($row === null)
{
$db->query("INSERT INTO personel (şekllinde eğer link içindeki veriler çekilmediyse eklemeye insert yapmaya başlıyor.
Bu hatayı almayı nasıl engellerim. Ya da taranamayan linki tekrar taraması için foreach elemanına nasıl geri dönüp veritabanına düzgün kaydedildikten sonra diğer linke geçmesini sağlayabilirim. Burada sonsuz döngüye de girme ihtimali var bunun için 4-5 kez denemesini istiyorum başarılıysa diğerine geçsin.