Kadının biriyle 1 hafta aralıklarla konuştuk.
Gitti rakip firmadan aldı ürün
bu da ayrı bir durum. cihazı anlat anlat sonra gitsin 200 lira indirim için başka yere gitsin.
sosyal medya kitlesi gerçekten biraz garip.
konuyu görünce ben de paylaşmak istedim.
geçen sene bir firmamızın indirim kampanyasını yayınlamıştık. kampanyada ürün görseli var, yanında (atıyorum) 1500 TL yerine sadece 650 TL gibi bir metin.
ilk yorum: merhaba fiyat nedir?
marketplace fiyatı net yazdığı halde hemen her üründe durum aynı bizde
yılma hocam devam
Hatta şahıs şirketin varsa
etsy, trendyolda da takıl bence
Gerekli algoritmaları başlıkları vs olması gerekenleri yapınca satmayacak ürün yok, başarılar, kolay gelsin.
Çok şükür devam ediyoruz fakat pazar yerlerine giremiyorum zaten sıfırlarda %30 kar oranımız var onu da trendyol alıyor dolaylı olarak.
30 yaşındayım ve hayatta şunu tecrübe edindim; işin içinde insan varsa sorun vardır. Sosyal medyada 0rün satarken zorlarlar, esnaf olursunuz sıkıntı çıkarırlar, ne olursa olsun hep büe sıkıntı valla. Bazen kendi kendime al 3 5 inek çık köye yaşa orda ömür boyu diyor 😅
valla düşünmüyor değilim
ilk mesajdakileri ben esnaflık yaparkende gördüm,sosyal medyaya özgü degil aslında bu olay
Bende esnafım dükkan var zaten. gelen müşterilerle daha iyi anlaşıyoruz
Kapıda ödeme sorun olmuyor mu müşteri işim var müsait değilim almaktan vazgeçtim gibi şeyler söyleyip uğraştırması vs çok uğraştırır
kapıda ödeme kısmında kapora almadan işlem yapmıyorum. aynen dediğiniz gibi işim var, gidemiyorum, indirim yapsanız alırım gibi bahaneler çok oluyor. kapora verirse alıyorlar.