Maksimum 1.2 Milyon TL makul bir fiyat gibi görünüyor. Ancak, satışı yapılan ürüne ve toplam pazar payına göre muhtemelen 900 Bin TL civarı adil olacaktır.
Ayağa kaldırdığınız ve heyecan duyarak, başarısını burada paylaştığınız iş modelinizi kendiniz devam ettirmeniz en iyi seçenek gibi görünüyor.
Geçen sene bir projem vardı, R10'da birisi bunu yüzyüze görüşmek istedi yaklaşık 5-6 saat görüştük ve sonra işi bensiz yapmaya çalıştı ve iflas etti oysa iş aylık milyonlar kazandıracak bir işti ve hala daha yapan yok. Bu tarz aklımda onlarca iş var, yapabildiğim kadarını da şu an yapıyorum zaten bu işin en güzel yanı bu, hiçbir şey istemiyor hiçbir şey yapmama gerek yok arada bir instagramda gönderi paylaşıyorum meta reklamda reklamı döndürüyorum bu kadar. Fakat daha iyi işler var bunlar için de sermaye ihtiyacım olabilir.
Bu konuyu zaten satış yapmak için açmadım fakat şu an ne kadar edeceğini bilmek işime yarar, 2 ay daha satışını yaparım ciroları arttırırım satın alacak kişinin işine en iyi yarayacak şekile getirdikten sonra satarım. Dönemlik bir iş değil ömürlük bir iş zaten rakipleri yıllardır yapıyor.